Öppettider

Mån - Fred:
09:00 - 18:00

Lördagar:
09:00 -14:00

Övrig tid efter överenskommelse.

Besöksadress

Rådmansgatan 13
733 30 Sala

Telefon/fax:
0224-140 43

Nyhetsbrev

Namn:
E-post:
  • teaser1
  • teaser2
  • teaser3

Senaste nytt

Månadensbehandling!

 MÅNADENSBEHANDLING OKTOBER 2018

Ansiktsbehandling Classic 1tim 30 min

Vi BJUDER på Färgning av Fransar och Bryn VÄRDE 420 kr

Boka kan du göra här på sidan eller på tel 0224-14043

HOPPAS VI SES 

 


Botox - Restylane & kärl injektion på benen

 

restylane

TORSDAG 13/12 har ni möjlighet för -  Botox & restylane för att Släta & fylla ut dina rynkor och läppar samt ta bort kärl på benen.

 

 

 Ring och boka tid för behandling och konsultation på 0224-14043.

 

Välkommen!

 

Lilla Bruket.

 

la bruket nyhet

Tillverkningen av Lilla Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker i Varberg där kurbadstraditionen vårdats i 200 år.

De flesta ingredienserna i våra kroppsprodukter, som tvålar och oljor m.m. är ekologiskt framställda och få artificiella ingredienser är tillsatta. 
Varje produktbas är framställd som en balans av olika vegetabiliska råvaror, eteriska oljor och örter m.m. beroende på vilka egenskaper och effekter man vill ta tillvara hos växterna: energigivande, fuktighetsbevarande, mjukgörande, läkande, skrubbande m.m.

När vi har skapat Lilla Brukets tvålar och oljor har vi haft ambitionen att alla produkter skall hålla hög kvalité,ha en tydlig funktion, dofta fantastiskt och vara vackra.

Vår stil är traditionell och funktionell och vi är generösa när vi arbetar. Detta gör att våra produkter är fulladdade med våra favoritingredienser och de känns och doftar mer än de flesta. Äkta genuin och generös lyx.

Friskvårdskuponger

Vi tar nu emot Friskvårdskuponger hos oss efter stor efterfrågan om det. Hos oss kan ni göra massage el fotvård samt träna poweplate vibrationsträning på platta.

Läs mer på   http://www.friskvardskuponger.se/

 

Kom i form hos oss

tei

Nu är det dags att komma i form!Hos oss kan du träna Powerplate och köra TEI Muskelstimulering, vi mäter fett procent, muskelmassa, bmi innan vi kör igång. Vi lägger upp en plan för just dig och du har tillgång till oss som din personliga tränare.Välkommen till ett slankare liv;)

Powerplate

powerplate

Nu kan du träna Powerplate hos oss, Köp 10 kort 1000 kr en gång 120 kr10 kort personlig tränare 2995 krKom och träna hos oss kombinera med Tei muskelbehandling för bästa resultat.